Slide thumbnail

Mantrazingen Weert

Slide thumbnail

Mantrazingen Weert

 

 

 

 

 

Wie is Gerrie van Gestel

Gerrie

Mijn naam is Gerrie van Gestel (1937), was gelukkig getrouwd met Jan die in 2019 is overleden. Ik ben moeder van drie kinderen en oma van vijf kleinkinderen, waar ik veel van houd en van geniet.

Als verpleegkundige in het ziekenhuis in Eindhoven en als wijkverpleegkundige met als werkterrein het Brabantse Beek en Donk en omgeving, deed ik veel ervaring op hetgeen in mijn verdere leven goed van pas is gekomen.

Vanaf begin 1980 hebben Jan en ik de Max Gerson Stichting (voedingssupplementen) en een bedrijf opgestart in biofysische en diagnostische apparatuur. Dit was een zeer interessante periode op het gebied van de 'Terrain'- diagnostiek (Biofysica van Prof. Vincent).

In 1996 heb ik een cursus "Intens Leven" gevolgd bij Boy Kollee in het gezondheidscentrum te Weert. In deze cursus deed ik veel ervaring op in bewuster leven, door oog te hebben voor de kleine momenten in het leven.

In 2004 volgde ik een cursus Sivas Polsdiagnostiek bij Dr. Ton van Gelder in Breukelen. Sivas (Subtiele interventie d.m.v. het Vasculair Autonoom Signaal).

Yoga

Begin tachtiger jaren ging mijn interesse uit naar yoga, dat ik tot op heden nog elke dag beoefen. Een cursus in wonderen bij Els Thissen in Moorveld gaf mij inzicht in het wegnemen van angst- en blokkades voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, ons natuurlijk erfgoed. Hieruit volgde een cursus A.H. = (Attitudinal Healing) faciliteren bij Els Thissen in Amersfoort.

Tot recent leidde ik A.H. groepen in het gezondheidscentrum te Weert. Als goede aanvulling hierop volgde ik een cursus polariteitsmassage bij Boy Kollée waarin ik leerde het ontvangen en geven van massages.

In Zutphen, bij Lisa Borstlap, volgde ik een cursus chakra-tekenen en mandalatekenen. 
Ook de cursus Egyptian Healing en de cursus 'Silva mind control' waren een grote aanvulling in mijn leven.

Hobby's:

Aquarelleren, boetseren en keramiek vormen mijn grote passie, evenals orientaal dansen. Wandelen en fietsen, liefst in Oostenrijk, houdt mij in balans.

vogel

Ontstaansgeschiedenis Mantrazingen

Maandelijks organiseer ik het mantrazingen in de Theuniskapel in Weert. Het mantrazingen met een groep geeft een grote verbondenheid... kracht en energie.

Boy Kollée startte bij ReLeVo het mantrazingen in Weert medio negentiger jaren. Hij maakte hiermee kennis in het spiritueel centrum Findhorn in Scotland.

Na enige tijd zette we dit samen voort om de veertien dagen. Toen Boy stopte met het Mantrazingen heb ik dit met veel liefde voortgezet.

Inspirerende mensen:

Gerald G. Jampolsky, Thich Nhat Hanh, Dr. Wayne Dyer, Louse L. Hay, Neale Donald Walsh, Paul Ferrini, Jos Stollman, Dr. Joseph Murphy, Marianne Williamson, Eileen Caddy, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Elisabeth Kübler-Ross en vele anderen inspireerde mij omdat ik door de ander steeds meer herken in mezelf.

Gegevens:

Gerrie van Gestel
Tel 0495 - 533 232

Voor verdere info mag je me mailen op dit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of: info at mantrazingenweert.nl