Slide thumbnail

Mantrazingen Weert

Slide thumbnail

Mantrazingen Weert

Image

Let op

Zolang de Corona maatregelen
gelden, is er helaas
géén
Mantrazingen.

Welkom

Fijn dat je interesse hier naar uitgaan

Graag nodig ik je uit om met ons mee te zingen of gewoon te   komen luisteren elke 2de zondag van de maand (behalve jul. en aug.) van 10.00 tot 11.15 uur in de Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6, 6006 PB, Weert.

De data voor 2020 zijn:intro_img6
12 jan. - 9 febr. - 8 maart - 12 april - 10 mei
14 juni - 13 sept. - 11 okt. - 8 nov. en 13 dec.

  • Bijdrage in de kosten zijn vanaf € 3,- incl. thee
  • Misschien vind je op deze site een gedicht dat je raakt of tot steun kan zijn.

Inspiratie en kracht

Mantra's zijn klanken die inspiratie en kracht geven. Al duizenden jaren worden Mantra's in het Oosten gebruikt als inspiratiebron. Mantra's zingen raakt de ziel en wekt levensenergie op. Het kan emoties kalm maken en het hart met liefde vervullen.

Reactie van een bezoekster

Wat een mooi bijzonder begin van de zondag was dat. Ik ben gaan mantra zingen in de Teuniskapel in Weert. Tot nu toe had ik wel eens vaker mantra’s gezongen als een vorm van meditatie maar nog niet in een groep. Dit had ik wel op mijn Bucketlist gezet. Ik wilde graag ervaren hoe het was om deze, zich steeds herhalende mantra’s, te zingen met zijn allen. Spannend om er alleen naar toe te rijden en niet te weten wie je er aan zult treffen. Ik was vroeg en werd warm welkom geheten door Gerrie van Gestel, die deze bijeenkomsten initieert en leidt. De deelnemers kwamen binnendruppelen. Vrouwen en mannen, koppels en mensen die net als ik alleen waren gekomen.

Mooi en bijzonder

Na een korte meditatie zongen we verschillende mantra’s. Het is mooi om je mee te laten voeren door de mantra en de stemmen. Hoe eenvoudiger de mantra hoe beter ik het kon voelen. Logisch want dan hoef je niet meer mee te lezen met de tekst. Er werden ook wat korte stukjes tekst voorgelezen en we hebben een mooie Taizé beluisterd. Die kwam ook recht mijn hart binnen. Een mooi, bijzonder begin van de zondagmorgen!

Nieuw:

Heb je iets te vieren b.v. een feest- of herdenkingsdag, dan kun je deze dag beginnen met mantrazingen in de Teuniskapel, samen met je familie, vrienden of kennissen.

Meer informatie: mailen of tel. 0495 - 533 232.